mcNods's FotoPage

By: mcnods alsaufi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 14-Apr-2008 09:48 Email | Share | | Bookmark
warming house party- ABG LA a.k.a Bro. Wari

 
 
 
View all 9 photos...
entry nih adalah warming house party umah abg la... heheheh em...semua org gembira datang makan-makan kat umah abg la.... best nye... yang paling gembira bile ade kenduri ni biase ler... budak-budak la... mael plak.. belajar-belajar nak ambik gmbar.. konon le nk jadi camera man... huuhuh


Quote:
tiga raksasa kenit!



Quote:
dengan pose memasing...


Quote:
cik nur pon nak gak masuk dalam gambar... bersama tiga raksasa kenit...


Quote:
tuan rumah bersama oldies... wez pon nk enterframe same...


Quote:
THE OLDIES..


Quote:
wez ngan cik nur... macam kamcing je..


Quote:
happy BIRTHDAY TOKWE!!


Quote:
Quote:
sume macam excited je nak makan kek... heheheheh


Saturday, 23-Feb-2008 18:49 Email | Share | | Bookmark
kenduri kawen ADA...

 
 
 
View all 5 photos...
sudah lama sebenarnye tak update fotopages nih... hehehe... busy rupenye chambering nih... di tambah plak dengan perkara-perkara yang membuatkan diri ini bengong sekejap..... yang membuatkan diri ini lari dari hidupan reality... heheheh kronik beb... waduh-waduh....
jadinye... ade ler event yang agak membawa sejarah... geng kite semasa sesama belajar di UIA.. kawen... huhuhuh.... menarik tau cerita percintaan derang nih.... penah skali gaduh besar... tapi berbaik semula.... sebelum tuh... lagi menarik ialah macam mana mereka berjumpa dan kenal.... cerita nye... ADA ni memain phone no... dia tukar sket je phone no dia... tambah no lain kat belakang... tetiba ter call la husband dia nih... huhuhhu... nak jadikan cerita lagi menarik... kebetulan time tuh cuti semester... ADA ni keje part time kat satu tempat... so hubby dia ni plak kebetulan keje dekat2 ngan area tuh... lagi best... huby dia slalu gi lepak dekat kedai ADA ni keje... heheheheh memang dah jodoh kan... best je cerita dia... kawen gak ler akhirknya best friend kite ni.. SELAMAT PENGANTIN BARU>>> SEMOGA BERBAHAGIA KE ANAK CUCU>>> DOAKAN LER KITE NI CEPAT BERTEMU JODOH>>>


Quote:
mcnods dengan PERMAISURI SEHARI nye... RAJA lom sampai



Quote:
mcnods yang berangan jer ler....









Sunday, 15-Jul-2007 12:46 Email | Share | | Bookmark
saje-saje

 
 
 
View all 4 photos...
em.. disebabkan kebosanan yang amat sangat.. so tgk ler ape-ape gmbar yang bleh ditonton... nih gmbar kuka.. ala-ala budak arab ler konon nye.. tapi kat bawah pakai skirt.. heheheh


Saturday, 7-Jul-2007 10:38 Email | Share | | Bookmark
kak leen warming house kenduri...

mama wif ceybah
ngan kuka..
tokNek ngan nenek kak Leen
View all 10 photos...
Quote:
wa... kat taman SRi UKAY kak leeen beli umah.. em... makin banyak ler umah yang mcNods boleh pegi berhari raya yea... heheeh yeayae... tapi takde dah ler duit raya nye... kite dah tak di kire orang yang layak dpt duit raya.... tapi takpe.. bleh jumpe sedara mara pon kire best dah... uhuhuh.. tak sabar plak rasanya nak berhari raya... rasanya.. raya pon dah nak dekat kan... kite jer tak sedar... eh raya plak.. bulan ramadhan pon dah nak dekat... em... tak sabar nye nk masuk bulan ramadhan... best sangat rindu sangat kat ramadhan... meh kite tgk kenduri di rumah kak leen.. kite lupa la plak nak ambik gmbar rumah dia dari luar.. heheheh kite ambik gmbar orang je ler plak... so ape-ape pon tgk je ler gmbar nye... hehehe




Quote:
kuka


Quote:
CEYBAH




Quote:
WEZ




Sunday, 24-Jun-2007 12:29 Email | Share | | Bookmark
bday WEZ...

 
 
 
View all 8 photos...
Quote:
heheheh bday budak nih bulan Mei ari tuh.. tapi baru nak letak entry malam bday dia....

malam tuh pegi makan kat kunang-kunang dekat dekat project higway ulu klang tuh... em.. hampes betul la kunang-kunang tuh... managment tak bagus... mcods minum air carrot rasa mangga dalam dia.. waduh-waduh ape ler... lepas tuh makanan smpai lambat la yang teramat sgt-sgt... smpai kita org pon dah marah dan putus selera dah... em... nasib baik ade kek eismael.. belasah mkn kek tuh jer ler dulu.. sebab dah lapar sangat... hheheh.... nih gmbar-gmbar dia... sekain...



Quote:
WEZ potong kek



Quote:
WEZ makan nasik plak..



Quote:
WEZ ngan tok Nek


Quote:
BDAY BOY yang berumu 3 tahun.. ade macam jet Li tak??


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net